Nieuws uit Liedekerke

Liedekerke
Liedekerke

Nieuws uit Liedekerke

SP.A vooruit zet in op de jeugd met drie nieuwe namen

12/06/18 06:00 - SP.A Vooruit Liedekerke heeft er met Anton Maes (19), Rita Balon (25) en Viktor Albakov (26) drie jonge kandidaten bij voor de gemeenteraadsverkiezingen.

Parkconcerten verzekeren zwoele zomer

12/06/18 02:57 - De Parkconcerten groeiden door de jaren heen uit tot een begrip in Liedekerke en omstreken. Ook voor de achtste editie blijft het concept ongewijzigd: gratis optredens, gezellige drank- en eetstanden en wat randanimatie. De concertreeks begint op vrijdagavond 29 juni. Verder zijn er nog optredens op 3 en 31 augustus, allebei ook vrijdagavonden.

Groene draad door vrijetijdsaanbod voorgesteld

06/06/18 02:57 - De vrijetijdsdienst heeft het programma voor het nieuw cultuur- en vrijetijdsseizoen bekendgemaakt. De voorstelling gebeurde met een groene kwinkslag naar shows van ‘nieuwe frisse scheutjes’, zoals Beer & Tango en FabLab, tot optredens van ‘sterke en grote bomen (van kerels)’ van onder andere Stan Van Samang, Jacques Vermeire en Jef Vermassen. Info en tickets via www.liedekerke.be/vrije-tijd.

Oud-parlementslid Herman De Reuse overleden op 74-jarige leeftijd

31/05/18 11:12 - Oud-politicus Herman De Reuse is woensdag onverwacht overleden tijdens zijn vakantie in het zuiden van Frankrijk. De 74-jarige De Reuse was tussen 1995 en 2009 Vlaams parlementslid voor Vlaams Belang/Blok.

Inspiratie uit Knokke om overlast in park aan te pakken

26/05/18 06:00 - De politie krijgt in Liedekerke meer slagkracht om overlast in het Warandepark sneller en harder aan te pakken. De gemeente sluit niet uit dat er camera’s komen.

Probleem met vergunning geen domper: “Wie ooit in The Lord is geweest, gaat zijn ogen niet geloven”

26/05/18 06:00 - Werkmannen hebben de enorme luifel die was bijgebouwd de vroegere discotheek The Lord opnieuw helemaal afgebroken. Een probleempje met een vergunning, zo blijkt.

Drie illegale Indiërs betrapt bij grootschalige actie

25/05/18 02:57 - Bij een gecoördineerde actie tussen politiezone TARL (Ternat/Affligem/Roosdaal/Liedekerke), de Sociale Inspectie van de Federale Overheidsdienst Sociale Zekerheid en het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV) werden drie personen van Indische origine betrapt en overgebracht naar het gesloten centrum te Brugge met het oog op hun repatriëring.

Ziekenwagendienst wordt overgenomen door Ambuce

15/05/18 02:57 - De private ziekenwagendienst Ambuce zal vanaf 1 juli enkele taken van de Civiele Bescherming in Liedekerke overnemen.

Sportraad geeft Denderloop uit handen

15/05/18 02:57 - De 27ste editie van de Denderloop vorige donderdag werd niet meer georganiseerd door de sportraad. Het evenementenbureau Maspoe werd ingeschakeld om alles in goede banen te leiden. Maspoe staat in Liedekerke elke zomer ook al in voor de Parkconcerten. De omloop bleef hetzelfde als vorig jaar, maar voor de kidsloop waren er wel enkele kleine aanpassingen. Meer info via www.denderloop.be.

Topprestaties op 27ste Denderloop

12/05/18 02:57 - Bijna zevenhonderd sportievelingen namen voorbije donderdag deel aan de 27ste editie van de Denderloop in Liedekerke. De meeste deelnemers genoten op een rustig tempo van het mooie parcours, maar er werden ook enkele topprestaties neergezet. De zachte lentezon inspireerde maar liefst vijf lopers om onder het parcoursrecord te duiken.

Zelf nieuws uit Liedekerke?
Deel ervaringen over LiedekerkeLiedekerke

„ Op woonplaatsen.be vindt u alle informatie over uw gemeente. Ook over Liedekerke! “

Woonplaatsen.be

Voordelen van Woonplaatsen.be
  • Ontvang vrijblijvend prijzen en offertes.
  • Lokale aanbieders gespecialiseerd in hun vak
  • Sluit de beste regionale deals in enkele kliks.
  • 100% gratis en geheel vrijblijvend te gebruiken